UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BABAANNESİNİN CESEDİ İLE KARŞILAŞMIŞTI!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde deprem sonrası oluşan tsunamide boğularak yaşamını yitiren Fatma Erçetin'in (86) cansız bedeni suda sürüklenirken, tesadüfen o anları cep telefonu ile görüntüleyen torunu Yaşar Erçetin tarafından fark edildi. Görüntü çektiği sırada karşılaştığı manzara karşısında şok yaşadığını belirten Erçetin, Babaannemi ceketinden tanıdım. Onu suyun içinde sürüklenirken görünce şok oldum dedi.

BABAANNESİNİN  CESEDİ İLE KARŞILAŞMIŞTI!

Seferihisar'da meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Sığacık'ta meydana gelen tsunamide, 86 yaşındaki yürüme güçlüğü çeken Fatma Erçetin, sulara kapıldı. Erçetin, sular nedeniyle yaklaşık 100 metre sürüklendi. Yaşlı kadının torunu Yaşar Erçetin (29) cadde boyunca dere gibi akan ve derinliği bir metreyi bulan suları cep telefonu kamerasıyla görüntülediği sırada bir kişinin cesedini gördü. Yaşar Erçetin, kısa süre içinde cesedin babaannesine ait olduğunu fark edince yıkıldı. Erçetin, gözyaşlarına boğuldu.

Deprem günü yaşadığı acı olayı anlatan Yaşar Erçetin, Deprem olduğunda annem onu evden dışarı çıkarmış. Babaannem kapının önüne oturmuş. Ben eve geldim. Onları kontrol ettim hepsi sağlıklıydı. Daha sonra evden ayrıldım. Sular yükseldi ve tsunami oldu. Herkes can havliyle kaçmaya başladı. O anları çekerken babaannemi gördüm. Babaannemi ceketinden tanıdım. Onu suyun içinde sürüklenirken görünce şok oldum dedi.

'HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ'

Babaannesinin yürüyemediği için suya kapılarak can verdiğini aktaran Erçetin, Bize babalarımız, dedelerimiz böyle bir şey anlatmadı. Türkiye'de ilk tsunami Sığacık'ta oldu. Olayın şaşkınlığını üzerimizden atamadık. Hepimiz babaannemi kaybettiğimiz için çok üzgünüz dedi.

Son Güncelleme: 2.11.2020 22:17:41
ETİKETLERİZMİR  BABAANNE  DEPREM  CESET