UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

JOE BİDEN’DEN AÇIKLAMALAR

Gelen son dakika haberine göre; tüm dünyanın gözü kulağı başkanlık seçimlerinin yaşandığı ABD'de. Başkan adaylarından Joe Biden, 59. başkanlık seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Biden, "Zafer ilan etmek için burada değilim; ama sayım bittiğinde kazanan biz olacağız." ifadelerini kullandı.

JOE BİDEN’DEN AÇIKLAMALAR

Joe Biden'ın açıklamasından satır başları şu şekilde;  Değerli ABD halkı dün demokrasinin bu ulusun kalp atışı olduğunu kanıtladı. Tıpkı 200 yıldır olduğu gibi. 150 milyondan fazla kişi oyunu kullandı.. Bu sıradışı. Bir şüpheniz varsa artık olmamalı. Burada halkın sözü geçer. Güç kimse tarafından ele geçirilemez. Bu irade kimin ABD başkanı olacağını belirler. Uzun bir sayım sürecinin ardından açık bir şekilde söyleyebilirim ki yeterli delegeye sahibim. Sayma işlemi bittiğinde kazanan biz olacağız. Zafer ilanı için burada değilim ama kazanan biz olacağız.

Bizim için zor ve uzun bir kampanya oldu. Seçim bittikten sonra gerilimi azaltacağız. Sert sözleri geride bırakacağız. Birbirimizi dinleyeceğiz. Bir araya geleceğiz. İyileşeceğiz. Elimden geldiğince hem bana oy verenler hem vermeyenler için çalışacağım. Hiç kimse demokrasimizi ne şimdi ne de sonsuza kadar elimizden alamaz. Biz halk olarak pes etmeyeceğiz. Zafer bizim olacak. Bu sadece benim için değil Amerika için bir zafer olacak.

Son Güncelleme: 5.11.2020 00:28:40
ETİKETLERJOE BİDEN  ABD  SEÇİM