UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYDA’NIN ANNESİYLE İLGİLİ BİLİNMEYEN DETAY

İzmir’deki depremde 91 saat sonra kurtarılan Ayda’nın annesi Fidan Keskin Gezgin’in (38) cenazesi, dün Bornova’da toprağa verildi.

AYDA’NIN ANNESİYLE  İLGİLİ BİLİNMEYEN DETAY

Cenazeye Gezgin’in eşi Uğur ve oğlu Atakan Gezgin’in yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Gezgin’in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze boyunca babasının elini bırakmayan Atakan Gezgin, annesinin tabutuna dokunarak, “Hoşçakal” dedi.

Ufuk Gezgin, eşiyle depremden bir süre önce telefonda görüştüğünü de belirterek, “20 dakika önce telefonla görüştüm, parktalardı. WhatsApp’tan baktım (depremden) 1 dakika önce online olmuş. Büyük ihtimal üstünü çıkartıyordu Kovid nedeniyle, çamaşır makinesinin oraya gitmiş, önündeydi. Atakan okuldaydı, ben iş yerimdeydim” dedi.

Ayda’nın durumu iyi

İzmir’de, depremden 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin’in sağlık durumunun iyi olduğu, yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü belirtildi. Baba Uğur Gezgin, “Tedbir amaçlı yoğun bakımda olduğu için göstermiyorlar. Yaşamsal fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı yok. Sadece vücudu susuz kalmış. Onunla ilgili takviye yapıyorlar” dedi.

Son Güncelleme: 5.11.2020 08:47:14
ETİKETLERizmir  fidan gezgin  ayda