UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'DAN AZERBAYCAN MESAJI

Dağlık Karabağ'ın kalbi Şuşa'nın Azerbaycan ordusu tarafından kurtarılmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama geldi. Erdoğan, "Azerbaycanlı kardeşlerimizin Şuşa zaferini tebrik ediyorum." diyerek, "Azerbaycanlı kardeşlerimizin sevinci bizim de sevincimizdir" ifadesini kullandı.

ERDOĞAN'DAN AZERBAYCAN MESAJI

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Azerbaycanlı kardeşlerimizin Şuşa zaferini tebrik ediyorum." diyerek, "Azerbaycanlı kardeşlerimizin sevinci bizim de sevincimizdir." ifadesini kullandı.

 

"Şuşa'nın kurtuluşu, işgal altındaki toprakların kalan kısmının özgürlüğüne kavuşmasının yakın olduğunun da işaretidir." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "30 yıldır Minsk üçlüsü tarafından adeta ihmal edilen, aldatılan ve masa başında 30 yıldır akıbeti meçhul olarak bekleyen kardeşlerimiz, bütün bu sabrın sonunda 'men sabera zafera' diyerek sabrettiler ve zafere ulaştılar." şeklinde konuştu.

 

Erdoğan, "Adım adım işgal altındaki şehirlerini ve Karabağ'ı özgürlüğüne kavuşturan Azerbaycanlı kardeşlerimizin sevinci, bizim de sevincimizdir." dedi.


İZMİR DEPREMİ


"İzmir depremi hepimize, ülkemize karşı karşıya bulunduğu tabii felaketler gerçeğini bir kez daha hatırlattı." diyen Erdoğan, "İnşallah bir yıl içerisinde oradaki (İzmir) çalışmaları tamamlayacağız ve depremzede kardeşlerimize konutlarını teslim edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki depremde yaralanan 1035 kişiden 3'ü ağır olmak üzere 24'ünün halen hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

 

 

Son Güncelleme: 8.11.2020 15:11:03
ETİKETLERazerbaycan