UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EFSANE CUMA'DA MAĞAZALAR BOŞ KALDI!KARGO ŞİRKETLERİ RAĞBET GÖRDÜ

Alışveriş tutkunları aylardır bu tarihi bekliyordu. Efsane Cuma olarak olarak bilinen indirim günlerinde birçok mağaza, fiyat etiketlerini yarı yarıya düşürdü. Bu sene ise coronavirüs sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyen kişiler, e-mağazalara yöneldi. Alışveriş merkezleri boş kaldı. Yaşanan yoğunluğu firma sahibi Gökhan Akyürek UçanKuş TV ekranlarında anlattı.

EFSANE CUMA'DA MAĞAZALAR BOŞ KALDI!KARGO ŞİRKETLERİ RAĞBET GÖRDÜ

Efsane Cuma indirim günleri başladı ama her sene görmeye alışık olduğumuz yağma görüntülerinden bu sene eser yoktu. 

 

Coronavirüs sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyen alışveriş tutkunları, bu sene e-mağazalara yöneldi, alışverişlerini internet üzerinden yaptı. Hal böyle olunca en büyük yük de kargo şirketlerinde başladı.

 

CORONA'DAN DOLAYI İNSTANLAR ONLİNE ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTİYOR

 

Efsane Cuma'nın piyasaya getirdiği hareketlilik en çok da kargo şirketlerinde hissedildi. Firma sahibi Gökhan Akyürek yaşadıkları yoğunluğu bu sözlerle aktardı, "İnsanlar artık AVM’ye gitmeyip, e-ticaretlerden alışveriş yapmak istiyor. ben AVM’ye gidip o havayı solumaktansa e-ticaretten alışverişimi yapayım, kargolar kapıma getirsin şeklinde bir yol izlediler.

 

"MÜŞTERİLERİMİZE HER TÜRLÜ DESTEK VERİYORUZ"

 

Kargo çıkışlarından, sevkiyatın bütün süreçlerinde, herhangi bir problem yaşadıkları bütün paketlerde mail yolu ve telefon desteğiyle müşterilerimize operasyon desteği veriyoruz.

 

"GÜVEN TAŞIYORUZ"

 

İlk tüketiciden son tüketiciye gidene kadar o sağlık problemi, sağlık sıkıntılarına çok dikkat ediyoruz. O yüzden gerekli önlemlerimizi aldık. Gerçekten güven taşıyoruz.

 

Müşterilerimiz alışverişini sağlıklı bir şekilde evlerinden yapsınlar. Biz de sağlıklı bir şekilde evlerine teslim edelim” dedi.

 

 HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

Son Güncelleme: 10.11.2020 22:45:57
ETİKETLERkargo