UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“İMAM NİKAHI” TUZAĞI!

Zengin erkeklerle imam nikahı kıyıp dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Gamze Yarar’ın eski eşinin açıklamaları olay oldu! Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’la aşk yaşadığı iddia edilen Gamze Yarar’ın eski eşi Yücel Yahşi bugün canlı yayında konuyla ilgili yeni bilgi ve belgeler ortaya koyacağını da iddia etti. Yarar’ın çevresine “Yaptıklarım ortaya çıktı, intiharın eşiğine geldim, çok pişmanım” dediği ileri sürülüyor.

“İMAM NİKAHI”  TUZAĞI!

Yuva yıkanların yuvası olmadığını herkes biliyor.

Bir de bunu “oyun” haline getirip, üstüne para kazanmaya kalkışılınca…

“Kadın’ın düşmanı kadın” sözünü doğrulayan bir olay yine gündemde…

Birçok yuvanın yıkılmasına neden olduğu iddia edilen Gamze Yarar’ın şimdilerde çevresine “Yaptıklarım ortaya çıktı. İntiharın eşiğine geldim. Çok pişmanım” dediği ileri sürülüyor.

Daha önce… Gamze Yarar’dan 2019 yılında boşanan Yücel Yahşi yuvasını Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın yıktığını söylemişti.

Sonra olaylar gelişmeye başladı.

İddiaları bununla da kalmayan Yücel Yahşi eski eşiyle ilgili çok çarpıcı iddialarda bulunarak Gamze Yarar’ın Kibariye’nin de yuvasını yıkmaya çalıştığını ileri sürdü.

Aldatıldığını söyleyen ve yuvası yıkılan Yücel Yahşi dün katıldığı “Lerzan’la Çok Mutlu” programında Gamze Yarar’ın zengin iş insanlarını kendine aşık edip imam nikahı kıydırdığını ve boşanırken de “mehir” olarak altın topladığını ve bunu da bir meslek edindiğini iddia etti.

Yücel Yahşi bu dolandırıcılık iddialarını ortaya koyarken eski eşi Gamze Yarar’a Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık’ın da yardımcı olduğunu söyledi.

Yücel Yahşi elindeki belge ve bilgileri bugünkü “Lerzan’la Çok Mutlu” programında ortaya koyacağını ve daha vahim iddiaları ekrana taşıyacağını açıkladı.

Kadının kadına yaptığında son nokta bugün saat 15.15’te “Lerzan’a Çok Mutlu” programında, UçanKuş TV’de…

Son Güncelleme: 13.11.2020 14:48:24