UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAKAN KOCA'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDETE TEPKİ!..

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nde hasta yakınları sağlık personeline saldırı girişiminde bulundu. Bakan Fahrettin Koca sosyal medya hesabından olaya tepki göstererek, "Mahkemede hesap verecekler. Ama çocuklarına verebilecekleri bir cevap olmayacak" ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDETE TEPKİ!..

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'nde geçirdiği kaza sonucu Çocuk Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırılan hastanın yakınları, bilinmeyen nedenle sağlık personeline saldırı girişiminde bulundu.

 

Sağlık çalışanları da yoğun bakım kapısının açılmaması için arkasına tıbbi cihazları koyarak, kendilerini korumaya aldı. Hasta yakınlarına ilk müdahaleyi özel güvenlik görevlileri yaptı.

 

Daha sonra gelen polis ekiplerince hasta yakınları, kapı önünden uzaklaştırıldı. Olaya karışan 5 kişi, gözaltına alındı.


BAKAN KOCA'DAN TEPKİ


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

"Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin bir yenisi Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’nde dün gece yaşandı. Saldırganlar Çocuk Yoğun Bakım Servisine kaldırılan bir hastanın yakınlarıydı. Mahkemede hesap verecekler. Ama çocuklarına verebilecekleri bir cevap olmayacak."


1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI! 


Saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir kişi cezaevine gönderildi, biri adli kontrolle olmak üzere 4 kişi serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 14.11.2020 23:23:41
ETİKETLERfahrettin koca  bakan koca