UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAPIK DOKTOR... HİPNOTİZE EDİP BAŞTAN ÇIKARMAYA ÇALIŞTI!

Saygın bir üniversitede ders vere ve psikolog olarak görev yapan doktor, kız öğrenciyi hipnotize etti, onu sevgili olduklarına inandırmaya çalıştı, çıplak fotoğraflarını istedi ve baştan çıkarmaya çalıştı.

SAPIK DOKTOR... HİPNOTİZE EDİP BAŞTAN ÇIKARMAYA ÇALIŞTI!

Akıllara durgunluk veren olay, İngiltere'nin Leicester kentinde meydana geldi. Üniversitede psikolog olarak çalışan sapık doktor, kız öğrenciyi hipnotize ederek 600 yıl önceki yaşamında sevgili olduklarını söyledi ve onu baştan çıkarmaya çalıştı.

Dr. Waseem Alladin adındaki psikolog, kızın yüzünü gülle okşadı, ona başka bir hayatta sevgili olduklarını söyledi ve "yılan gücü"ne sahip olduğunu iddia ederek erkeklerin kendisine karşı koyaöadığını ileri sürdü.

Üniversitede ve çevresinde saygın bir akademisyen olarak bilinen Dr. Waseem Alladin, hipnotize edilmiş haldeyken kızın fotoğraflarını çekti.

Ardından kız öğrencinin 'ona tamamen boyun eğmediğinden' şikayet ederek, hipnoz konusunda ilerlemelerine izin vermezse beş öğrencinin daha 'sırada beklemekte' olduğunu söyledi.

Sapık doktorun ayrıca iki öğrenciyi daha transa sokmaya çalıştığı ve ona çıplak fotoğraflarını göndermeleri için ikna etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Dr. Waseem Alladin, fotoğrafların kızları 'iyileştirebilmesi' için gerekli olduğunu iddia etti.

Bir pratisyen psikolog olan Alladin, suçların işlendiği sırada yasal nedenlerle ismi açıklanamayan üst düzey bir üniversitede ders veriyordu.

Son Güncelleme: 16.11.2020 08:32:22
ETİKETLERuçankuştv  DOKTOR  SAPIK