UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAK KÖPEĞİNİ TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ, KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ!

Uşak'ta bir sokak köpeği av tüfeğiyle öldürüldü. Silah sesi ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Titiz bir çalışmayla saldırganın kimliğini tespit eden polis operasyon düzenledi. Saklandığı adreste gözaltına alınan saldırgan, doktor çıktı

SOKAK KÖPEĞİNİ TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ, KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ!

Uşak'ta bir doktor, iddiaya göre alkolün etkisiyle daha önce kendisine saldıran sokak köpeğini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İHA'nın haberine göre, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor B.Y., bir süre alkol aldıktan sonra daha önce kendisine saldıran sokak köpeğini hatırladı. İddiaya göre, kendisini kaybeden B.Y., evden aldığı av tüfeği ile sokağa çıktı. Sokakta köpeği arayarak bulan B.Y., elindeki av tüfeğiyle ateş ederek köpeği öldürdü.

Vatandaşların ihbarları sonrasında olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, titiz çalışmayla doktor B.Y.'yi saklandığı adreste yakalayarak gözaltına aldı. Aldığı alkolün etkisiyle kendisine saldıran köpeği öldürdüğünü itiraf eden doktor, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 17.11.2020 09:23:12
ETİKETLERuçankuştv  KÖPEK  DOKTOR