UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARLAS BEBEĞİN ANNESİNE SON MESAJI YÜREK YAKTI!

Emrah Apartmanında enkaz altında vefat eden 2.5 yaşındaki Barlas ile anneannesinin depremden dakikalar önce annesine mesaj attığı ortaya çıktı.

BARLAS BEBEĞİN ANNESİNE  SON MESAJI YÜREK YAKTI!

İzmir depreminde 32 vatandaşın ansızın enkaz altında kalarak can vermesine neden olan Emrah Apartmanı'nın enkazı kaldırıldı ancak altından kahreden ayrıntılar çıkmaya devam ediyor.

Barlas, annesine hitaben "Seni çok seviyorum" dedi. Videoyu işyerinde izleyen anne Gürman, "Ben de onu. Aşkım benim" yanıtını yazdı. Ateş, bir süre sonra ise Barlas'ın birkaç fotoğrafını "Gözün yakışıklı görsün" yorumuyla kızına gönderdi.

Sabah’ın ulaştığı son dakika haberine göre; depremden 12 dakika önce ise, Barlas'ın yataktaki son fotoğrafını gönderdi ve "Biz uyuyoruz" dedi.

ANNESİ VE OĞLUNA "İYİ UYKULAR" DEDİ, BİRLİKTE CENNETE UYUDULAR

Gürman da, "İyi uykular o zaman" cevabını verdi. Bina depremde çöktü, anneanne ve torunu ebediyete uyudu... Annesini ve evladını depremde yitiren Yağmur Gürman içini Sabah’a döktü;

Daireye 1,5 yıl önce taşındık. Annem ve oğlumla birlikte yaşıyorduk. Deprem anında işyerinden arkadaşımla yemekteydik. Hemen eve doğru yola çıktım. Çok trafik vardı. Yoldan çevirdiğim bir motosikletli beni sokağımıza kadar götürdü. Apartmanı yıkılmış halde görünce ben de yıkıldım. ‘Bizim apartmanımız bu olamaz' dedim. İnanamadım.

 

Son Güncelleme: 20.11.2020 08:40:20
ETİKETLERizmir  deprem  barlas