UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE 3-4 BEŞİKTAŞ

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk etti! Beşiktaş deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 yenerek 15 yıllık hasrete son verdi!

MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE 3-4 BEŞİKTAŞ

Süper Lig'de 10. hafta Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine sahne olurken, 7 golün atıldığı ve bir de kırmızı kartın çıktığı mücadeleden 4-3'lük skorla galip ayrılan Beşiktaş oldu. 4 ve 20. dakikalarda Aboubakar'ın golleriyle öne geçen Beşiktaş'a cevap 34'te Cisse'den geldi. İkinci yarıda da 10 kişi kalmasına rağmen 53'te Necip'le golü bulan Kartal'a bu kez de 68'de Ozan Tufan karşılık verdi. 88'de Nsakala farkı bir kez daha 2'ye çıkaran golü attı. 90+5'te penaltı kazanan Fenerbahçe'de Ozan Tufan farkı yeniden 1'e indirdi ancak Kartal Kadıköy'den galip çıkan taraf oldu.

Maç başladı.

 

1' Fenerbahçe'de Pelkas sağ kanattan ortaladı, Ozan ceza sahasında topu iyi kontrol edemedi. Fenerbahçe maça hızlı başladı.

 

2' Fenerbahçe yine iyi geldi. Pelkas'ın getirdiği topta Perotti'nin ceza alanındaki şutu üstten auta gitti.

 

FENER GELDİ, BEŞİKTAŞ ATTI

 

4' Beşiktaş bir kere geldi ve golü buldu. Aboubakar'ın sol çaprazdan ceza alanına girip çektiği harika şutta Altay çaresiz kaldı. Beşiktaş maça golle başladı.

 

12' Valentin Rosier'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Marcel Tisserand kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

 

18' Maça fırtına gibi başlayan Fenerbahçe golü yemesinin şaşkınlığını hala üzerinden atamadı.

 

20' Aboubakar kendisinin ve takımının 2. golünü atıyor. Kadıköy'de şok.... Sağ kanattan gelen ortaya Kamerunlu forvet kafayı çok güzel vurdu ve golü attı.

 

CISSE'DEN UMUT VEREN GOL!

 

34' Fenerbahçe farkı 1'e indirdi. Gol Cisse... Sağ kanattan kullanılan kornerde Tisserand kafayı vurdu arka direkte Cisse dokundu ve kolay pozisyonda golü attı.

 

35' Fenerbahçe'de Perotti sakatlanarak oyundan çıktı. Caner Erkin oyunda.

 

İkinci yarıda Fenerbahçe'de Mert Hakan ve Kemal Ademi oyuna girdi. Sosa ve Cisse dışarda...

 

50' Beşiktaş'ta Larin kırmızı kart gördü.

53' Beşiktaş, Necip Uysal'ın golü ile maçta farkı ikiye çıkarıyor. Josef de Souza'nın sağ kanattan ortasında Necip Gökhan Gönül'ün arkasından iyi yükseliyor ve güzel bir kafa vuruşuyla golü atıyor.

64' Fenerbahçe'de sarı kart gören Gustavo, gelecek hafta oynanacak Denizlispor maçı öncesi cezalı duruma düştü.

65' Fenerbahçe Beşiktaş'a karşılık veremiyor. Sarı Lacivertliler oyundan tamamen koptu ve takım oyunu yerine bireysel hamlelerle gole gitmeye çalışıyor.68' Fenerbahçe farkı yeniden 1'e indirdi. Gol Ozan Tufan... Fenerbahçe müthiş bir karambolde direkten dönen top sonrası golü buldu.

88' Beşiktaş N'Sakala ile farkı 2'ye tekrar çıkardı! (2-4)

90+7 Fenerbahçe penaltıdan bulduğu golle farkı tekrar bire indirdi! (3-4) 


MAÇ SONA ERDİ!

Son Güncelleme: 29.11.2020 21:15:03
ETİKETLERfenerbahçe  beşiktaş