UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI!

İşte gitmeden önce arabasında bir video çekip sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntüler Facebook tarafından yayından kaldırılmadan önce bir milyondan fazla kez görüntülendi, on binlerce kez paylaşıldı. Sosyal medya anında ikiye bölündü; ona destek olanlar çıktığı gibi "akıl hastanesine kapatılması gerektiğini" düşünenler de oldu.

YENİ GÖRÜNTÜLER  ORTAYA ÇIKTI!

Otomobiline binip bir video kaydetti, ardından bunu sosyal medya hesabına yükledi. İsmini vermekten çekinmeyen bir sağlık çalışanının çektiği ve on binlerce kez paylaşılan görüntüler izleyenleri ikiye böldü.

Facebook kısa süre içinde görüntüleri kaldırdı ancak o zamana kadar 1 milyondan fazla kez izlenmişti bile. Dünya basının da ilgisini çeken açıklamalar gündem yaratırken genç kadın işinden kovuldu.

Dünya, İngiltere'nin Ulusal Sağlık Hizmetleri'nde görevli bir kadının yaptığı itirafı konuşuyor. Louise Hampton adlı sağlık görevlisi, Ulusal Sağlık Hizmetleri tarafından kendisine verilmiş olan sertifikayı da göstererek otomobilinde bir video çekti.

Sağlık çalışanının paylaşımı, kısa süre içerisinde binlerce kez izlendi ve viral oldu. Ardından medyanın da dikkatini çeken Louise Hampton, sadece İngiltere gazetelerinde değil, dünya gazetelerinde de birinci sayfada yer aldı.

Son Güncelleme: 1.12.2020 08:53:58
ETİKETLERsosyal medya