UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILMAZ VURAL’DAN İYİ HABER!

Coronavirüs’e yakalandıktan sonra 24 Kasım'da hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan Yılmaz Vural'ın son durumu açıklandı. 27 Kasım'da yoğun bakıma alınan tecrübeli teknik direktörün entübasyon işlemi sona erdi.

YILMAZ VURAL’DAN İYİ HABER!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Yılmaz Vural, yakalandığı Coronavirüs nedeniyle 24 Kasım'da hastaneye kaldırılmıştı. Deneyimli teknik adam, 3 gün sonra ise oksijen ihtiyacının artması sebebiyle yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti.

Yaklaşık 10 gündür yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Yılmaz Vural'dan sevindirici haber geldi. Tecrübeli teknik adamın entübasyon işlemi sona erdi. Vural'ın tedavisine devam edildiği bildirildi.

EŞİ 'DURUMU İYİYE GİDİYOR' DEMİŞTİ

Yılmaz Vural'ın eşi Seda Vural, 30 Kasım'da Demirören Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, eşinin entübe halinde yoğun bakımda olduğunu belirterek, “Şu an görüştüm yoğun bakımdaki doktorlarla. Durumunun biraz daha iyiye gittiğini düşünüyorlar ama bu bir süreç. Bebek adımları ile yavaş yavaş gidecek bir süreç. Bunu hep beraber bekleyeceğiz ve bol bol dua edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 6.12.2020 14:53:33
ETİKETLERyılmaz vural  spor  corona