UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILMAZ VURAL’IN DOKTORUNDAN SEVİNDİREN HABER!

Coronavirüs’ü salgınına yakalandığı için bir süredir hastanede tedavi altında olan Yılmaz Vural'ın son durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Vural'ın doktoru deneyimli teknik adamın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, "Her şey olumlu olarak ilerledi. Şu sıralarda kendisini normal odaya almış olacağız. Durumu gayet iyi." ifadelerini kullandı.

YILMAZ VURAL’IN DOKTORUNDAN SEVİNDİREN HABER!

Vural'ın doktoru deneyimli teknik adamın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, "Her şey olumlu olarak ilerledi. Şu sıralarda kendisini normal odaya almış olacağız. Durumu gayet iyi." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu'nun açıklamaları şöyle: "Yılmaz Vural Hocamız bir süredir hastanemizde Covid-19 sebebiyle gözlem altındaydı. Yattıktan bir iki gün sonra solunum sıkıntısı yaşadığı için yoğun bakıma alıp entübe ettik ve solunum desteğiyle takip ediyorduk. Bu süreç olumlu geçti ve yaklaşık 2 gün önce solunum cihazlarından ayırdık. 2 günlük takiplerimizde her şey yolunda gitti. Şu sıralarda normal servis odasına alınacak. Kendisine sizlerin ilgisini aktardım. Şu anda durumu gayet iyi.

Son Güncelleme: 7.12.2020 14:25:49
ETİKETLERyılmaz vural