UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİMDİ DE ANNESİ CANINA KIYDI!

14 yaşında okul arkadaşları tarafından cinsel istismara uğrayan ve 2016'da Audrie & Daisy adlı belgeselde o günden bugüne dek yaşadıklarını anlatarak dünya gündemine oturan Daisy Coleman, anne olamayacağını öğrendiğinde yaşamına son vermişti. Kızının acısına dayanamayan acılı anne de kızından dört ay sonra canına kıydı.

 ŞİMDİ DE ANNESİ CANINA KIYDI!

14 yaşında yaşadığı cinsel istismarın belgesel filmi olarak yayınlanmasından sonra 2016 yılında Cinema Eye ödülünü alan Amerikalı avukat, oyuncu ve yapımcı Catherine Daisy Coleman, geçen Ağustos ayında 23 yaşında erkek arkadaşı ile görüntülü konuşma yaptığı sırada tabancayla kafasına sıkarak intihar etmişti.

23 yaşındaki Amerikalı model ve dövme sanatçısı Daisy Coleman, 2016 yılında yayınlanan belgeselde, 14 yaşındayken uğradığı cinsel istismarı anlatmış ve dünya gündemine oturmuştu.

Kızının ölümünden sonra İngiliz gazetesi The Sun'a konuşan acılı anne Melinda Coleman, kızının ölmeden birkaç gün önce doktora gittiğini ve çocuk sahibi olamayacağını öğrendiğini söylemişti.

Kızının ölümüne dayanamayan anne Coleman da, Daisy'nin ölümünün üzerinden yalnızca 4 ay geçtikten sonra yaşamına son verdi.

Coleman için yayınlanan taziye mesajında, "Melinda yetenekli bir veteriner, sadık bir anne ve eş, ayrıca yetenekli bir vücut geliştiriciydi. Her şeyden çok çocuklarını sevdi veinandı. En yetenekli, tutkulu ve dirençli çocuklardan bazılarını yaratması tesadüf değil" denildi.

Doktorların kendisine yıllar önce yaşadığı cinsel istismardan dolayı rahmine zarar geldiğini bu nedenle de hiç bir zaman hamile kalmayacağını söylediklerini anlatan anne, geçen Aralık ayından bu yana kızının gizli bir hayranı olduğunu ve sürekli mesajlar atarak taciz ettiğinden de bahsetmişti.

 

Son Güncelleme: 7.12.2020 17:12:03
ETİKETLERDaisy Coleman  intihar  anne  model