UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAADET ZİNCİRİ İDDİASI!

Sosyal medyada 21 bini aşkın takipçisi bulunan 26 yaşındaki influencer, kayıp olarak bildirildiği 24 saatin ardından yol kenarında ölü bulundu. Çıplak halde bulunan genç kadının ölümü şüpheli bulunurken, yetkililer otopsi sonucunun beklendiğini açıkladı. Olayla ilgili tüm gözler, genç kadının boşanma aşamasında olduğu iddia edilen bir yıllık kocasına çevrilmişti ki yeni bir iddia ortaya atıldı.

SAADET ZİNCİRİ  İDDİASI!

Sosyal medya fenomeni ve influencer Alexis Sharkey, geçen hafta Houston'da 'görünür bir yaralanma belirtisi olmadan' ölü bulunmuştu.

ABD'nin Teksas eyaletinde yol kenarında çıplak halde bulunan Alexis Sharkey'nin birkaç gündür kayıp olduğu ortaya çıkmıştı.

26 yaşındaki kadının annesi Stacey Clark Robinault, yaptığı açıklamada olayın kesinlikle kaza olmadığını ve cinayet olduğundan emin olduğunu söylemişti.

Alexis Sharkey'nin ölümüyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kaybolduktan birkaç gün sonra cansız bedeni yol kenarında bulunan sosyal medya fenomeni Alexis Sharkey'nin saç ürünleri satan ve kimilerince “saadet zinciri” olarak görülen bir şirkette danışman olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Sharkey’nin iş arkadaşı Brittney Pember, ünlü influencer’ın şirkette direktör olmak için çok çalıştığını söyledi.

Fox News kanalı, 26 yaşındaki Instagram fenomeninin, daha önce saç dökülmesine yol açtığı gerekçesiyle birkaç defa davalık olan Florida merkezli saç ve cilt bakım ürünleri şirketi Monat’ta danışmanlık yaptığını duyurdu.

Yeni gelen haberlere göre, 2014’te kurulan şirketin dolandırıcılık suçlamasıyla da karşı karşıya olduğu ortaya çıktı.

Guardian gazetesi, geçen sene Monat’ın müşterilerin yeni müşteriler bulmasıyla büyüyen ve patronların onların kârı üzerinden para kazandığı uluslararası bir saadet zinciri olduğunu yazmıştı.

Şirket geçen yıl müşterileri yanıltan satış ve pazarlama yöntemleri kullanmama ve zararlı ürünler nedeniyle 80 bin dolar geri ödeme yapma konusunda Florida’daki başsavcılıkla anlaşmaya varmıştı.

BOŞANMA DAVASI İDDİASI

Alexis'in 49 yaşındaki kocası Tom, 'en harika kadın' diyerek saygı duruşunda bulundu. Çift, geçen yıl Aralık ayında evlenmiş ve Ocak ayında Houston'a taşınmıştı. Ancak Şükran Günü'nü Alexis'le birlikte geçiren arkadaşı Tanya Ricardo, 'boşanma davası açıldığını' iddia etti.

Tanya, 'Normalde çok ketum bir insan olduğu için özel hayatını bize fazla anlatmazdı. Ancak geçenlerde bize bu konuda açıldı ve boşanma davası açtığını söyledi. Evde neler olup bittiğini pek paylaşmadı.' ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 10.12.2020 11:26:23
ETİKETLERsosyal medya