UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'AĞZIMI, BURNUMU, KULAĞIMI KESTİKTEN SONRA...'

İzmir'in Çiğli ilçesinde eski eşi Savaş D. tarafından yanındaki Cuma B. pompalı tüfekle vurularak yaralandıktan sonra kaçırılıp, Foça'daki bir dağ evinde alıkoyulan Dilan İ., yaşadığı korku dolu anları anlattı. Dilan İ., "Ağzımı, burnumu, kulağımı kestikten sonra ibreti alem olsun diye öldüreceklerini söylediler" dedi.

'AĞZIMI, BURNUMU, KULAĞIMI  KESTİKTEN SONRA...'

Olay, 5 Aralık Cumartesi günü İzmir'in Çiğli ilçesinde meydana geldi. Savaş D., bir süre önce boşandığı Dilan İ.'yi Balatçık Mahallesi 8900/1 Sokak'taki evinden Cuma B. ile çıkarken gördü. İddiaya göre, ikilinin bindiği otomobilin yanına giden Savaş D., Cuma B.'yi pompalı tüfek ile karnından vurarak, yaraladı. Ardından da Dilan İ.'yi zorla otomobile bindirip, kaçırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı Cuma B., ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Polis, Savaş D. ve kaçırdığı Dilan İ.'yi bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Savaş D.'nin kullandığı ve kiralık olduğu belirlenen otomobil, GPS'ten takip edilip, Menemen'de bulundu. Otomobilde eski kocanın yakını Sinan D. olduğu ortaya çıktı. Sinan D.'yi sorguya alan ekipler, bölgedeki mobese ve güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Görüntülerden Savaş D., kardeşi Yakup D. ve Dilan İ.'nin, başka araçla Foça'daki dağ evine gittiği tespit edildi.

Adrese yapılan operasyonla Dilan İ. kurtarılırken, Savaş D. ve Yakup D. gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklanıp, cezaevine gönderildi. Dilan İ. ise güvenli bir evde korumaya alındı.

 

Son Güncelleme: 10.12.2020 12:22:53
ETİKETLERizmir  foça