UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"BEBEĞİNİ DOĞURDUKTAN SONRA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ!"

Antalya Kepez’de kaybolan Kerem Durur çocuklarından birinin öz annesi olan Rasime Dönmez'den şüphelendiği babasını onun öldürdüğünü iddia etti. Kocası kaybolduktan 1 buçuk ay sonra eşinin bütün eşyalarını dağıtan Dönmez'den şüpheleniliyor.

"BEBEĞİNİ DOĞURDUKTAN SONRA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ!"

Müge Anlı Kerem Durur cinayetinde her gün ortaya çıkan yeni delillerle ilerleme devam ediyor. Geçtiğimiz hafta canlı yayında tandırda bebeğin yakılmasından sonra bir korkunç iddiada bugün geldi.

Neşe Durur tandırda ölen bebeğin dışında "Rasime, bebeğini doğurduktan sonra kordonunu kesmeden boğarak öldürdü" dedi. Korkunç olayların ortaya çıktığı Kerem Durur olayında kayıp davası olmaktan çıktığı cinayet masasına aktarıldı.

Öte yandan gizli tanık 'Banyodaki kandan' söz etti. Antalya polisi 'O evde' arama yaptı... Kerem Durur o evde mi öldürüldü? Medeni Durur'un taşınmasının ardından yeni bir kiracının yaşamaya başladığı daireye gelen olay yeri inceleme ekipleri Kerem Durur'a ait bir iz bulmaya çalıştı. Evin tamamında mor ışık kullanılarak özellikle banyoda kan izi arandı.

Son Güncelleme: 11.12.2020 15:39:32
ETİKETLERMÜGE ANLI