UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

30 KİLOMETRELİK KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDILAR!

Adana’da öğlen çaldıkları otomobille akşam çevirmeye takılan ve durmayıp kaçan, polis aracına da çarpan 3 kişi, 30 kilometrelik kovalamacanın ardından kıskıvrak yakalandı. Zanlılar aracın çalıntı olmadığını iddia edip polisten de sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları nedeniyle kaçtıklarını ve pişman olduklarını söyledi.

30 KİLOMETRELİK KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDILAR!

İddiaya göre, Serkan T., Sezgin Z. ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi daha öğlen saatlerinde 01 EBZ 35 plakalı otomobili çaldı. Otomobil sahibinin ihbarı üzerine polis ekipleri her yerde aracı ararken araç, akşam 21.00 saatlerinde Sarıçam İlçesi’ne bağlı Kozan Yolu üzerinde ki çevirmeye takıldı. Polisin dur ihtarına uymayan 3 kişi önce Yüreğir, ardından Seyhan son olarak da çevre yolundan Çukurova İlçesi’ne bağlı Huzurevleri Mahallesi 77136 sokağa kadar yaklaşık 30 kilometre kaçtı. En sonunda polis aracına çarparak duran şahıslar bu seferde koşarak kaçmaya başladı. Sezgin Z., saklandığı apartmanın bahçesinde, Serkan T. yaklaşık 400 metre sonra caddede, ismi öğrenilemeyen 1 kişiyse saklandığı parkta polis ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan şahıslardan Sezgin Z., gazetecilerin, ‘Polisten neden kaçtınız?’ sorusuna, ‘Polisten kaçmadık. Aracı da ben sürmüyordum. El frenini çekip durdurmak istedim’ cevabını verirken Serkan T. ise aracın çalıntı olduğunu bilmediğini belirterek, “Yasak olduğu için kaçtım. Arabayı çalmakla da bir ilgim yok. Devletin malına da zarar verdik, pişmanım. O kaçan diğer kişinin de firar olduğunu şimdi öğrendim” ifadelerini kullandı.

Ekipler 3 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 12.12.2020 23:19:00
ETİKETLERhırsız  otomobil  kovalamaca