UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR GÜNDE 9 SAĞLIK ÇALIŞANI CORONAVİRÜS’E YENİLDİ!

Türk Tabipler Birliği, bugün 9 sağlık çalışanının koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı. TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, vefat edenlerin ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilendi.

BİR GÜNDE 9 SAĞLIK ÇALIŞANI  CORONAVİRÜS’E YENİLDİ!

Türk Tabipler Birliği'nin (TTB), sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, bugün yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 9 sağlık çalışanının hayatını kaybettiği ifade edildi. Paylaşımda, vefat edenlerin ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilendi.

TTB, hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının isimlerini de Twitter hesabından paylaştı. TTB'nin paylaşımlarında şu ifadeler yer aldı:

Nevşehir'de görev yapan Eczacı Mustafa Kocatmaz'ı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Samsun'da görev yapan Eczacı Zeki Gül'ü Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Bursa'da işyeri hekimi olarak çalışan Dr. Cumhur Toker'i Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Adana Ceyhan İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ebe Elif Özer'i Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Ankara'da özel bir hastanede çalışan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı'yı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı Ali Ayvalık'ı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Antalya'da özel bir klinikte çalışan Diş Hekimi Ragıp Hazar'ı Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Isparta Şehir Hastanesi'nde görev yapan Radyoloji Uzmanı Dr. Serdal Gül'ü Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden emekli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Güngör Nişli'yi Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz.

 

Son Güncelleme: 15.12.2020 23:45:54
ETİKETLERTTB  DOKTOR  CORONAVİRÜS