UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ADNAN OKTAR DAVASINDA CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik sürdürülen operasyonda, örgütün kurduğu cinsel sömürü sistemine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Dava dosyasında yer alan +18 görüntülerle ve mesajlarla örgüt içinde turnike adı verilen cinsel sömürü sistemi bir kez daha deşifre oldu.

ADNAN OKTAR DAVASINDA CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik başlattığı operasyonda Adnan Oktar ve müritlerini ani bir operasyonla gözaltına aldı ve yargılamalar başladı.


AV. ESER ÇÖLEKÇİOĞLU'NUN ÖZEL ÇALIŞMASI


Dava sürecinde Adnan Oktar ve müritleri yaşananların kumpas olduğunu savunarak tahliyelerini istedi. Avukat Eser Çömlekçioğlu, dava dosyasına giren bilgi ve belgeleri bir araya getirdi. 524 sayfada, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne dair birçok bilgi verildi.


TURNİKE SİSTEMİNDE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER


Örgütün turnike sisteminin anlatıldığı bölümde; sanıklardan N.Ö'nün telefonundan çıkan İ.P.Y'ye ait olan cinsel içerikli görüntüler yer aldı. Piraye kod adlı genç kızın, turnike sisteminde birçok erkekle birlikte olduğu ve görüntülerin de şantaj amacıyla kayda alındığı belirlendi.


GENÇ KIZLARIN FOTOĞRAFLARI GRUPLARDA DOLAŞIYOR


Takvim'in haberine göre, WhatsApp konuşmalarında deşifre olan bilgilerde; kendi aralarında kurdukları gruplarda çok sayıda genç kızın fotoğrafının paylaşılarak 'kandırma' talimatı verildiği görüldü.


Son Güncelleme: 25.12.2020 20:14:05
ETİKETLERadnan oktar