UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERYEM SEVİLEN, CANLI YAYINDA ACI DOLU HİKKAYESİNİ ANLATTI

Ünlü sanatçı Meryem Sevilen katıldığı Uçankuş TV, Lerzan’la Çok Mutlu programında hayatına dair herkesi hayrete düşürecek açıklamalarda bulundu.

  MERYEM SEVİLEN, CANLI YAYINDA ACI DOLU HİKKAYESİNİ ANLATTI

Yıllarca babasından şiddet gördüğünü iddia eden Meryem Sevilen, bu şiddetten kurtulmak için 14 yaşında evlenmeyi seçti. Fakat Meryem Sevilen’in bu kararı onun kurtuluşu değil aksine kabusu oldu. Çözüm olarak gördüğü evliliği boyunca da hamileyken sürekli eşi, kayınvalidesi ve görümcesinden şiddet gördüğünü iddia eden Meryem Sevilen, acı dolu yıllarını Lerzan Mutlu’ya anlattı.

“ESKİ EŞİM BENİMLE ZORLA BİRLİKTE OLDU”

​Evliliği 14 yaşında baba şiddetine karşı bir çözüm olarak gören Meryem Sevilen eski eşinin daha henüz küçücük bir çocukken kendisiyle evlenmesi için zorla taciz ettiğini dile getirdi. Lerzan’la Çok Mutlu programında içini döken Meryem Sevilen; “Benim eski eşim benimle zorla birlikte oldu. Bağırmama rağmen, çağırmama rağmen yine beni bırakmadı.” dedi. Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Meryem Sevilen, babasının bu tacizden haberi olsaydı ikisini de öldürebileceğini o yüzden o dönemki eşine kaçmak zorunda kaldığını dile getirdi.

“KOCAM BENİ DEMİR ÇUBUKLA DÖVERDİ”

​Kayınvalidesi ve görümcesinin kışkırtması yüzünden sürekli eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Meryem Sevilen; “Eşim eve gelip beni demir çubukla döverdi. Ben dayak yerken kayınvalidem ve görümcem kızıma beni izlettiriyorlardı.” Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Meryem Sevilen, yediği dayaklar sonrasında ruhunun bedeninden çıkmasını istediğini dile getirdi. 

“AMCALARIM SAĞOLSUN, BABAMI İYİ DOLDURUŞA GETİRDİLER”

​ Meryem Sevilen, eşinden kurtulmak için kadın sığınma evine sığındığını ve orada babasının bir gün kendisini ziyarete geldiğini söyledi. Babasının kendisini o halde görünce sarılıp ağladıklarını ve daha sonra babasıyla eve döndüğünü dile getiren Sevilen; “Sağ olsunlar amcalarım babamı iyi dolduruşa getirdiler. Bu kızı evlendirmemiz lazım. Bu kız kaçtı gitti. Bu kız benim kızım olsa ben bunu vurup öldürürdüm. Sonra başladı babam yine beni dövmeye.” dedi.

“PARA KARŞILIĞI BENİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİLER”

​Ünlü sanatçı paraya ihtiyacı olduğu bir dönemde bir adamın kendisine birlikte olmak için yaptığı 5.000 TL’lik teklifi kabul ettiği ancak daha sonra kızının kendisini arayıp “anne acıktım” demesi ile adamın yanından kaçıp evine döndüğünü ifade etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

 

Son Güncelleme: 25.12.2020 21:32:56