UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEREM BÜRSİN’DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Nişantaşı’nda UçanKuş TV’nin objektiflerine takıldı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Bürsin, adının zaman zaman aşk dedikodularına karıştığı Hande Erçel’le ilgili soruları da cevapsız bırakmadı.

KEREM BÜRSİN’DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER!

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, kardeşini dünyaca ünlü model Kendall Jenner’a benzetmişti. Bu benzetme sosyal medyada çok konuşulmuştu.

 Muhabirlerin bu benzetmeyi sormasının üzerine Bürsin, “Hande Hande yani. O zaten çok güzel bir insan. O güzelliği de dışına yansıyor” şeklinde cevap verdi.

Bürsin, sözlerine  şu şekilde devam etti, “ Dizimiz çok güzel gidiyor, eğleniyoruz. Yılbaşını köpeğimle evde geçireceğim. Hande Erçel’le güzel bir enerji yakaladık. Genel olarak uyum içerisindeyiz. Şuan yoğun bir tempoda çalıştığım için aşka zamanım yok.”

 “Aşı olmayı düşünüyor musunuz” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Şuan açıkçası hasta olduğumda da doktora gitmeyi, ilaç kullanmayı seven bir insan değilim. Mecburiyet olursa herkes gibi olacağım” dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 29.12.2020 01:05:11
ETİKETLERkerem bursin  hande erçel