UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR DOKTOR DAHA CORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ!

Amasya'da nöroloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Mustafa Yiğit, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti

BİR DOKTOR DAHA CORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ!

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan 65 yaşındaki Yiğit, görev yaptığı hastanede 10 gündür Covid-19 nedeniyle yoğun bakım servisinde tedavi görüyordu.

AA'nın haberine göre Yiğit, yapılan müdahalelere rağmen sabaha karşı hastalığa yenik düştü. Yiğit için hastane önünde yapılan törene, akrabaları ve yakınları ile Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve sağlık çalışanları katıldı.

Vali Masatlı, burada yaptığı konuşmada, tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla Türkiye'nin önemli bir mücadele verdiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı uhdesinde tüm hastanelerde tüm sağlık çalışanlarının insan sağlığını korumak, Türkiye'yi geleceğe taşımak için canla başla mücadele ettiğini vurgulayan Masatlı, "Bugün de Mustafa Yiğit kardeşimizi uğurlayacağız. Doktor kardeşimiz yaklaşık 32 yıldır burada hayatını devam ettirmiş, köklerini buraya salmış. Buradaki insanlarımızla o kadar samimi ve güzel diyaloglar kurmuş ki gerçekten duydukça hüznümüz bir kat daha artıyor. Yüce Mevla'dan kendisine rahmet diliyorum. Bizler kendisinden razıydık, yüce Mevlam da kendisinden razı olsun, rahmetiyle muamele eylesin." ifadelerini kullandı.

Yiğit'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Giresun'a gönderildi.

Son Güncelleme: 29.12.2020 18:45:03
ETİKETLERdoktor  coronavirüs