UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YILIN İNEN VE ÇIKANLARI KİMLER?

Bir UçanKuş klasiği! Bu yılın inenleri ve çıkanları kimler?

YILIN İNEN VE  ÇIKANLARI KİMLER?

YILIN İNENLERİ:

1-      DEMET AKALIN:

Çok kötü bir sene geçirdi. Müzik dünyasında büyük inişe geçti. Yaptığı program çok kötü gidiyor. Alişan sayesinde biraz ayakta kalıyor. Geleceğin Ajda Pekkan’ı olarak görülen Demet Akalın 2020’de büyük düşüş yaşadı ve inenler listemizin ilk sırasında yerini aldı.

2-      ADNAN HOCA:

Adnan Oktar’la ilgili birçok ailenin canı yandı. Kızlarını bu örgüte kaptıran ailelerin 2020’de hep isyanlarını gördük. Silahlı suç örgütü kurma ve cinsel istismar suçlarından yargılanan Adnan Oktar ve örgütü inenler listemizin ikinci sırasında…

3-      PARTİCİLER:

2020’nin en büyük felaketi Coronavirüs… Ülkeler tek bütün olarak aşı bulmaya, bu felaketi durdurmaya çalıştı. Ama bir kesim vardı ki, sürekli dışarda eğlenen partiden partiye koşan daha doğrusu Coronavirüs gerçeğini hiçe sayan… 2020’de hiç durmadı onlar, belki de bu yüzden virüs ülkemizde hızlı ilerledi. 2020’yi partiyle geçirenler, inenler listemizin 3. sırasında…

4-      KEREM BURSİN/HANDE ERÇEL:

2020’ye büyük ümitle başladı Hande Erçel ve Kerem Bursin… Beraber oynadıkları “Sen Çal Kapımı” dizisinin ratingleri iyi olmayınca ilk önce günü değişti ve şu sıralarda da final yapması gündemde… Aralarında çıkan aşk iddiaları da diziyi kurtarmaya yetmedi. Kerem Bursin ve Hande Erçel 2020’yi kötü geçirdi ve inenler listemizin 4. sırasında yerini aldı.

5-      HDP:

Oy verenler hiçbir şekilde bu kadar PKK terör örgütü ile birlikte hareket edeceğini düşünmemişti. Büyük hayal kırıklığı yaratıp inenler listemizde yer aldılar.

YILIN ÇIKANLARI:

1-UĞUR ŞAHİN/ÖZLEM TÜRECİ:

2020’de herkes için umut oldular. Türk bilim insanları Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci geliştirdikleri aşıyla herkesi bir anda sevince boğdu desek yeridir. Aşının da %95’ten fazla etkili olduğu klinik deneylerle ispatlandı. Bizler de bu iki bilim insanını tebrik ediyor ve çıkanlar listemizin ilk sırasında yer veriyoruz.

2- SÜLEYMAN SOYLU:

Yanlış bir şey yaptığını düşündüğünde anında istifa da edebilen, günümüz ülke politikacılarından farklı bir duruşu olan ve de özellikle PKK terör örgütü konusundaki başarısı ve Emniyet Güçleri’ne getirdiği güven ile çıkanlar listemizin 2. sırasında…

3-MASUMLAR APARTMANI:

TRT’nin parlayan yıldızı “Masumlar Apartmanı”… Her geçen gün artan ratingleriyle zirvede olan dizi 2020’ye damga vurdu. 7’den 70’e herkesin her bölümünü merakla beklediği “Masumlar Apartmanı” çıkanlar listemizin 3. sırasında…

4-ZEHRA:

2020’de herkes Zehra’yla “Cennetten Çiçek” topladı. Genç yaşına rağmen ünlü ve tecrübeli isimler arasından sıyrılmayı başararak yılın şarkısının sahibi oldu. Doğal olarak da çıkanlar listemize girdi.

5- İBRAHİM TATLISES:

İbrahim Tatlıses bir döndü, pir döndü. Bir dönem kendini unutturan İmparator lakaplı sanatçı “İbo Show” geleneğini 2020’de tekrar başlattı. Birbirinden ünlü konuklarla TV sektörüne tekrar renk katan İbrahim Tatlıses çıkanlar listemizin 5. sırasında yerini aldı.

Son Güncelleme: 30.12.2020 14:55:39
ETİKETLERinen  çıkan  uçankuş  uçankuş tv