UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞTAN SONA CANLI YENİ YIL!

Yeni yıla zorunlu olarak evde gireceğiz. Şimdi sorumuz şu: “Yılbaşı’nda evde; eskiden/önceden çekilmiş bant yayınları mı izlemek istersiniz?..”

BAŞTAN SONA CANLI YENİ YIL!

Yoksa tümüyle canlı, ünlülerin stüdyoda olduğu, her türlü sürprize açık bir yayınla evinizin gazinoya çevrilmesi mi?

Cevabınız (b) şıkkıysa, şimdiden size randevu saatimizi veriyoruz. 31 Aralık akşamı saat 20.00’den gece yarısı 02.00’ye kadar baştan sona canlı olan yayınımızda buluşalım.

Ailece izleyebileceğiniz, pandemi kurallarına uygun olarak sanatçıların ayrı ayrı gelip canlı yayında sahne alacakları, evinizi bir aile gazinosuna çeviren; Karadeniz, Doğu, Güney, Balkan, Ege ve Roman dünyasının en neşeli sanatçılarının yer alacağı, Niran Ünsal’dan, yılın şarkısını yapan Zehra’ya, Sinan Akçıl, Hakkı Bulut, Arif Susam, Umut Açıkgöz, Metin Arolat’a kadar birbirinden ünlü isimlerin ve sürpriz sanatçıların katılacağı şahane bir yılbaşı eğlencesine davetlisiniz.

Ve ünlülerin evlerinden, İstanbul, İzmir, ve Bodrum’dan canlı yayın… Orhan Gencebay’dan Ferhat Göçer’e, Işın Karaca, Safiye-Faik’e kadar birçok ünlü sanatçı, canlı yayında, “Evlerinden evlerinize” konuk olacak.

Siz sadece kuruyemişlerinizi, yemeklerinizi, tatlılarınızı, içeceklerinizi ve çayla, kahvenizi hazırlayın, hayata hoş bakanların kanalı UçanKuş TV’de buluşalım. Yılbaşı Özel’i Evrim Keklik ve İlker Koç sunacak, Lerzan Mutlu ise hem konukları ağırlayacak, hem de canlı şarkı söyleyecek.

Bu sene evde kaldık diye üzülmeyin, size “İyi ki UçanKuş TV var” dedirteceğimize söz veriyoruz. 

Son Güncelleme: 30.12.2020 17:20:43
ETİKETLERYılbaşı  Yeni yıl  UçanKuş TV