UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİZLERE HAMİLE OLAN FENOMEN, 10 GÜN SONRA TEKRAR HAMİLE KALDI!

TikTok fenomeni Amerikalı kadın, ikiz bebeklerine hamileyken 10 gün sonra üçüncü çocuğa hamile kaldığını açıkladı.

İKİZLERE HAMİLE OLAN FENOMEN,  10 GÜN SONRA TEKRAR HAMİLE KALDI!

TheBlondeBunny1 adlı 235 binden fazla takipçiye sahip TikTok fenomeninin paylaştığı video viral olup 5 milyondan fazla kez izlendi.

Neler yaşadığını anlatan anne adayı, doktorların, durumun kaybolan ikiz sendromu ya da yetersiz beslenen bebek vakası değil süperfetasyon olduğunu doğrulamak istediğini ve bu yüzden iki haftada bir ultrasona girdiğini söyledi. İlk iki bebeğin, üçüncüsünden 10 ila 11 gün daha büyük olduğunu ifade etti.

Bu nadir olayın kahramanı, hormonlarının yumurtlamayı engellemediğini, vücudunda mukus tıkacının henüz oluşmadığını ve ikinci hamileliğin bu sayede yaşandığını açıkladı.

Bebeklerin hepsinin sağlıklı olduğunu söyleyen ve şu anda 17 haftalık hamile olan anne adayı, üç bebeği de 28 hafta sınırına getirmeyi planlıyor. Ancak nihai hedefi onları 32 hafta veya daha uzun süre karnında taşıyabilmek.

Bazı vakalarda süperfetasyon ilk hamilelikten aylar sonra ortaya çıkıyor. Bu yüzden TheBlondeBunny1, bebeklerin aralarındaki sürenin bu kadar yakın olduğu için şanslı olduklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "İki ayrı gebelik olmasına rağmen bebekler üçüz olarak anılacak çünkü hepsi aynı gün doğacak."

 

Son Güncelleme: 30.12.2020 17:00:21
ETİKETLERTİKTOK  FENOMEN