UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!

Kamera karşısına geçtiği 'Made In Chelsea' adlı diziyle adını duyuran İngiliz yıldız Tabitha Willett, önce ertelenen sonra da iptal edilen düğününde giyemediği gelinliğini ilk kez sosyal medya sayfasından yayınladı.

ÜNLÜ OYUNCU GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ!

2020 yılı kendisi için bir hayli zor geçen Tabitha Willett, sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaşmıştı. Genç yıldızın düğünü iptal oldu, evini ve geleceğini kaybetti. Ancak bütün bu yaşadıkları çok değerliydi çünkü ona kalp kırıklığının üstesinden nasıl gelebileceğini öğretti.

DÜĞÜN ÖNCE ERTELENDİ, SONRA İPTAL EDİLDİ

Takipçileriyle giyemediği gelinliği paylaşan Tabitha Willett için her şey yolunda gitseydi, bu gelinlik provası sırasında çekilen bu görüntüler de Made In Chelsea adlı reality şov kapsamında ekrana da gelecekti.

'İÇİMDEKİ GÜCÜN FARKINA VARDIM'

Willett, bu görüntüleri uzun bir mesaj eşliğinde paylaştı. Mesajına "2020 en değerli yıldı. Geçtiğimiz 12 ay içinde asla tahmin edemeyeceğim kadar şey öğrendim. Açıkça görülüyor ki herkesin hayatını etkileyen bir küresel salgın vardı, ama benim için bundan fazlası oldu. Hayatın öngörülemez gelişmeleri ile ilgili çok şey öğrendim" dedi.

"Ebeveyn olmayı öğrendim, bekar bir ebeveyn olmayı öğrendim, kayıpla ve kalp kırıklığıyla başa çıkmayı öğrendim. İçimde ne kadar büyük bir güç ve direnç olduğunu öğrendim."

'HER ŞEY DÜZELİYOR VE DAHA GÜZEL OLUYOR'

Sosyal medyada düğünü için denediği bir başka gelinlik modeline de yer veren Willett, geçmişte 10 yıl boyunca anti depresan kullanmak zorunda kaldığını hatırlatarak "Kendimi şaşırtmayı ve mutlu olmayı öğrendim" dedi.

Tabitha Willett, düğününü iptal ettiğini, evini ve geleceğini kaybettiğini de belirterek "Ama öğrendim ki ne olursa olsun her şeyin aslında düzeleceğini ve daha iyi olacağını öğrendim" diye yazdı.

Her şeyin bir nedenle olduğunu da belirten Willett, içinde kendi mutluluğunu yaratacak bir güç olduğunu öğrendiğini de satırlarına ekledi.

Tabitha Willett, gece kulüpleri patronu olan eski nişanlısı Fraser Carruthers ile ilişkisinden 18 aylık bir kız bebek annesi olmuştu. Çift, 2020 yılı içinde evlenmeyi planlıyordu. Ancak tam evlilik aşamasında hatta Willett'in gelinliği bile hazırken ilişkilerini bitirip ayrılık kararı aldı.

2020'NİN HAZİRAN AYINDA EVLENECEKLERDİ

O dönemde verdiği bir röportajda olup bitenin ardından yine de pozitif olmaya çalıştığını anlatan Willett, nişanlısıyla yaşadığı evden ayrılıp kızıyla yaşayacağı bir daireye taşınacağını belirtmişti.

Tabitha Willett ile eski nişanlısı Fraser Carruthers, 2019 yılının kasım ayında Miami'de nişanlandı. Aslında planları geçen yılın haziran ayında gösterişli bir törenle evlenmekti. Fakat koronavirüs nedeniyle düğünleri önce ertelendi. Sonra da çift ayrılık kararı aldı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 1.01.2021 12:47:01
ETİKETLERtabitha willett  gelinlik  fenomen