UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“ÖLDÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Dün Bodrum’da bir Ukraynalı kadın elleri arkadan kelepçeli ve poşetle boğulmuş halde ölü bulunmuştu… Alp Kırşan’ın komşusu olduğu öğrenilen kadının şüpheli ölümünün ardından ünlü oyuncu olayla ilgili görüşlerini UçanKuş TV’ye anlattı!

“ÖLDÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün korkunç bir olay yaşandı. Ailesinin uzun zamandır haber alamadığı genç kadının evine çilingir yardımıyla polis ekipleri girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Genç kadının bir sandalyede elleri arkadan bağlı ve kafasına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu. Ukraynalı kadının korkunç ölümü akıllara ‘cinayet mi, yoksa intihar mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

Alp Kırşan’ın komşusu olduğu öğrenilen kadının korkunç ölümü hakkında ünlü oyuncu, UçanKuş TV muhabiri Onur Üçkarışoğlu’na olay günü yaşadığı şaşkınlığı anlattı. Alp Kırşan, “Kadının öldürülmüş olduğunu düşünüyorum, fakat intihar olduğunu söyleyen de var” diyerek görüşünü UçanKuş TV’ye belirtti.

Yarın saat 12.45’te Ukraynalı kadının sır ölümünün perde arkası ve olayın yaşandığı o evden canlı yayınlarla “Olay Yeri” programı sizlerle olacak! 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


Son Güncelleme: 3.01.2021 17:18:43
ETİKETLERukrayna  alp kırşan  cinayet  intihar