UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYNI KADINA AŞIK OLDULAR! ÜÇLÜ İLİŞKİ YAŞIYORLAR!..

Brezilya'da iki erkek arkadaş, tatilde tanıştıkları bir kadına aynı anda aşık oldu. Üç kişilik bir ilişki yaşamaya başlayan arkadaşlar, aralarındaki anlaşmazlıkları oylama yaparak aştıklarını söyledi. Beyler ayrıca, en kısa zamanda Olga'dan çocuk sahibi olmak istediklerini de belirtti.

AYNI KADINA AŞIK OLDULAR! ÜÇLÜ İLİŞKİ YAŞIYORLAR!..

İkisi de Brezilya'da yaşayan 40 yaşındaki Dino De Souza ve 30 yaşındaki Saulo Gomes, 27 yaşındaki Belaruslu Olga ile 2019 senesindeki Barselona tatilinde bir barda tanıştı. Aynı anda Olga'dan etkilenen iki yakın arkadaş, genç kadınla randevuya çıkmak istedi.

 

"BU KİMYAYLA İLGİLİ BİR ŞEY”

 

"Hiçbir zaman üçlü bir ilişki yaşamayı planlamadığını söyleyen Dino ve Saulo, Olga'ya aynı anda aşık olunca bu durumun doğal olarak geliştiğini söyledi. Dino, "Saulo ile birlikte Barselona'ya varır varmaz Şampiyonlar Ligi maçı izlemek için bir bara girdik. Olga da bir grup arkadaşı ile birlikte oradaydı. Ona yaklaştık ve bizimle bir içki içmesi için onu davet ettik, o an bu güzel hikaye başladı. Bizim için üçlü bir ilişki yaşamak zor değil. Bir kimyayla ilgili bir şey. Kimya çok güçlüydü. Hislerimizi tarif edebilmeyi çok isterdim, ancak bu duyguyu tanımlayacak kelimeleri bulamıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 4.01.2021 16:55:48
ETİKETLERBREZİLYA