UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ACIMASIZCA ÖLDÜRÜLDÜDÜ

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinden bir dehşet haberi geldi. Sevda Kösecik, yeni yerleştiği evine gelen ve bir süre önce ayrıldığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ACIMASIZCA ÖLDÜRÜLDÜDÜ

Olay, sabah saatlerinde Kocaeli’nin Kartepe ilçesi, Uzunçiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 ay önce ayrıldıkları öğrenilen Sevda Kösecik (33) ile İsa Kösecik arasında tartışma çıktı. 3 çocuğunun önünde tartışmaya başlayan çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olay sırasında İsa Kösecik, Sevda Kösecik’i bıçakladı. Sevda Kösecik kanlar içinde kalırken, İsa Kösecik olay yerinden kaçtı.

Annelerinin bıçaklanmasına tanık olan çocukların, aradığı yakınlarının ihbarı sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Kösecik, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kösecik kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Polis ekipleri İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 5.01.2021 09:58:52
ETİKETLERdehşet