UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT EVLENİYOR!

Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Oğuzhan Özyakup mutluluğa evet diyecek... Geçtiğimiz aylarda Melisa Aslı Pamuk'a sessiz sedasız evlenme teklif eden 28 yaşındaki futbolcu, ailesinin de aşkına onay vermesiyle düğün planını hızlandırdı. İki yıldır birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Oğuzhan Özyakup, bu yaz evlenme kararı aldı.

ÜNLÜ ÇİFT EVLENİYOR!

İki yıldır birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Oğuzhan Özyakup, bu yaz evlenme kararı aldı. Geçtiğimiz aylarda Melisa Aslı Pamuk'a sessiz sedasız evlenme teklif eden 28 yaşındaki futbolcu, ailesinin de aşkına onay vermesiyle düğün planını hızlandırdı. Nikah, her ikisinin de doğup büyüdüğü Hollanda'da olacak.

Takvim'in haberine göre; İki yıldır birlikte olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Oğuzhan Özyakup, bu yaz evlenme kararı aldı. Nikah, her ikisinin de doğup büyüdüğü Hollanda'da olacak.

Kara kartal yuvadan uçuyor... Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup ile oyuncu aşkı Melisa Aslı Pamuk, bu yıl içerisinde evlilik kararı aldı.

Ligin sona ermesi ve pandeminin etkilerinin azalmasıyla nikah masasına oturmayı planlayan çift, tarih olarak yaz aylarını düşünüyor.

Geçtiğimiz aylarda Melisa Aslı Pamuk'a sessiz sedasız evlenme teklif eden 28 yaşındaki futbolcu, ailesinin de aşkına onay vermesiyle düğün planını hızlandırdı.

Anne olma hayali kuran 29 yaşındaki güzel oyuncu da düğünün bu sene içerisinde olmasına sıcak baktı.

Bu arada yaz aylarında Hollanda'da evlenecek olan ikili, daha sonra ise İstanbul'daki dostları için bir kutlama organize etmeyi planlıyor.

Son Güncelleme: 7.01.2021 13:10:30
ETİKETLERuçankuştv  ünlü  çift  evlilik