UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIZINA TECAVÜZ ETTİ, DOĞAN BEBEĞİN BABASI ÇIKTI!

AYDIN'ın Karpuzlu ilçesinde evli olan öz kızı H.A.’ya (20) cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan E.K. (64) hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, yapılan DNA testiyle iğrenç baba E.K.'nin, kızı H.A.'nın 2 yaşındaki çocuğunun babası olduğunun tespit edildiği bildirildi.

KIZINA TECAVÜZ ETTİ, DOĞAN BEBEĞİN BABASI ÇIKTI!

Karpuzlu ilçesinde bir köyde çiftçilik yapan baba E.K., 17 yaşındaki kızının geçen ağustosta inekleri sağmak için ahıra gitmek için evden çıktığını ve dönmediğini belirterek jandarmaya başvurdu. Baba, sosyal medya hesabından da ağlayarak kızının kaybolduğunu anlattı.

17 yaşındaki genç, 64 gün sonra evine 3 kilometre uzaklıkta başka bir evde bulundu. Genç, jandarmaya verdiği ifadesinde, babasının evli ablasına tecavüz ettiğini, kendisine de saldırabileceğini düşündüğü için evden kaçtığını söyledi.

Jandarma babayı gözaltına aldı. Abla da iddiayı doğruladı. Baba tutuklandı, evden kaçan 17 yaşındaki genç ise devlet korumasına alındı. Baba hakkında iddianame hazırlandı.

TEHDİT ETTİ

Aydın 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, E.K.’nin kızına Ağustos 2017’de “Sen bunu kimseye söylemeyeceksin, bunlar aramızda kalacak” diyerek uyku ilacı verdiği ve tehdit edip cinsel saldırıda bulunduğu anlatıldı.

Altı ay sonra kadının hamile kaldığının ortaya çıktığı, karnı büyüyen kadının olayı çevredekilerden saklamaya çalıştığı, doğumdan sonra da cinsel saldırıya uğradığı anlatıldı.

DNA TESTİYLE KANITLANDI

Tecavüze uğrayan kadının iki yaşındaki çocuğuna yapılan DNA testinde de babanın E.K. olduğunun belirlendiği ifade edilen iddianamede, E.K.’nin ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 22 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.


Son Güncelleme: 7.01.2021 19:47:05
ETİKETLERtecavüz