UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOKAK ORTASINDA KORKUNÇ CİNAYET!

İstanbul Kâğıthane’de bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen taksici Ferhat Basın, sokak üzerinde müşterisini indirdikten sonra yanına bir otomobil yaklaştı. Burada çok sayıda mermi ile başından vurulan taksici, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

SOKAK ORTASINDA KORKUNÇ CİNAYET!

Kâğıthane'de cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen taksici Ferhat Basın'a, yanına yaklaşan bir otomobilden ateş açıldı. Başına çok sayıda kurşun isabet eden taksici kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 20.15 sıralarında Şirintepe Mahallesi Akşam Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde taksisinden müşterisini indiren Ferhat Basın'ın yanına bir otomobil yaklaştı.

BAŞINA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ

Otomobildeki bir kişi, Basın'a doğru 5-6 el tabancayla ateş etti. Saldırgan kaçarken başına çok sayıda kurşun isabet ettiği öğrenilen Basın, olay yerinin yakınında oturan kardeşi tarafından taksiyle Kâğıthane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerini güvenlik şeridi içine alan polis inceleme yaptı. Olay yerinde toplanan deliller incelenmek üzere emniyete götürüldü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay sonrasında kardeşi tarafından hastaneye kaldırılan Ferhat Basın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Basın'ın bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 9.01.2021 22:59:53
ETİKETLERcinayet  taksici