UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

12 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZI KANDIRIP…

Çanakkale'de 12 yaşındaki küçük kızı, evde yalnız olduğu anda telefonla arayıp dolandıran Akın O., 300 liralık altın ve parayı alıp kaçtı. Ailenin durumu polise bildirmesiyle takip edilen Akın O. altın ve paralar ile birlikte Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yakaladı.

12 YAŞINDAKİ KÜÇÜK KIZI KANDIRIP…

Olay dün saat 14.30 sıralarında Cevat Paşa Mahallesi’nde yaşandı. Önceden belirledikleri aileyi takibe alarak anne ve babanın  dışarıda oldukları anda  evin telefonunu arayan Akın O. (47)  o sırada evde bulunan C.U.’ya (12) kendilerini güvenlik görevlisi olarak tanıttı. Ardından da küçük kıza, babasının adının FETÖ dosyasında geçtiğini, FETÖ şüphelilerinin evlerine altın ve para koyduklarını ve bunları gelecek olan polis memuruna vermesini istedi. Ardından polis gibi eve giden Akın O., küçük kızdan 300 bin lira değerindeki altın ve parayı alarak kayıplara karıştı.

HEMEN OLAY POLİSE BİLDİRİLDİ

Dolandırıldığını anlayan ailenin, haber vermesi üzerine Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri hemen harekete geçti. MOBESE ve çevredeki kameralar incelenirken; şüphelinin bir ticari taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri, ticari taksiyi takibe alırken A.O.’yu, altın ve paralar ile birlikte Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yakaladı. Çanakkale’ye getirilerek emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 15.01.2021 16:26:48
ETİKETLERçanakkale  altın  hırsız