UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SKANDAL GÖRÜNTÜLER SONRASI BAKANLIK’TAN AÇIKLAMA GELDİ!

Hazır döner paketleyen iki çalışan maske kullanmadan etlerle oynadı. O anlar da sosyal medyada paylaşıldı. O görüntüler sonrası Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER SONRASI  BAKANLIK’TAN AÇIKLAMA GELDİ!

Sosyal medyada dolaşıma giren bir video, görenleri şaşkına çevirdi. TikTok uygulamasına video çekip yükleyen hazır dönem işletmesi çalışan 2 kişinin, müziğe eşlik ederken, maskesiz bir şekilde paketleme yaptığı görüldü.

TEPKİ TOPLADI

Çok sayıda kullanıcı, paylaşımın altına tepkisini dile getirdi. Bir kullanıcı, "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı" ifadelerini kullandı.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Tik Tok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiali neden olan Kırklarelindeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli cezai işlemler uygulanmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur." ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 21.01.2021 19:55:39
ETİKETLERdöner  bakanlık  skandal