UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FEYZA AKTAN UZUN SÜRE SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Feyza Aktan ile Özcan Deniz, arasındaki gerilim bitmiyor. Deniz'in dün yaptığı açıklama sonrasında Aktan ilk kez konuştu.

FEYZA AKTAN UZUN SÜRE SONRA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Feyza Aktan ile Özcan Deniz, arasındaki gerilim bitmiyor. Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi oyuncu ve şarkıcı  Deniz ile abisi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Haberlerden sonra Deniz'in, "Basında ve sosyal medyada çıkan, hiçbir dayanağı olmayan, yıllar önce yaşandığı iddia edilen ama nedense o zaman değil de şimdi "çamur at izi kalsın" düşüncesiyle ortaya atılmış, iftira niteliğindeki suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Şiddet uygulamadım, eski eşimi maddi manevi mağdur etmedim. Yeni bir projemin arifesinde de bunların yaşanması ayrı bir konu" açıklamasına Aktan'dan cevap gecikmedi.

Sosyal medya sayfasından bir video paylaşan Feyza Aktan, "Bugüne kadar hem yazılı hem de görsel medyada herhangi bir açıklamada bulunmadım. Elimden geldiği kadarda kaçtım hep böyle şeylerden.

Ancak içinde bulunduğum durum, artık bana bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettirdi. Öncelikle karşı tarafın bana açmış olduğu bir velayet davası var. Bundan sebeptir ki her anne gibi evladımın benden alınmaması için vermiş olduğum bir hukuk mücadelesinin içerisindeyim. Lanse edildiği gibi kimsenin kariyeriyle bugüne kadar bir derdim olmadı. Bu saatten sonra da asla olamaz Bu zamana kadar sessizliği tercih etmemim nedeni evladımdı. Tek derdim, tek mücadelem evladımın velayetinin benden alınmaması" dedi.

 HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 23.01.2021 21:14:33
ETİKETLERfeyza aktan  özcan deniz