UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TİKTOK VİDEOSU ÇEKERKEN KATLEDİLDİ!

ABD korkunç cinayeti konuşuyor. Atlanta'da bir otel odasında TikTok videosu çekerken odaya giren saldırgan tarafından katledilen 16 yaşındaki genç kızın son saniyeleri anbean kaydedildi, cinayetin detayları ise kan donduracak cinsten.

TİKTOK VİDEOSU ÇEKERKEN KATLEDİLDİ!

ABD'nin Atlanta kentinde işlenen korkunç cinayet ülkeyi derinden sarstı. Bir otel odasında neşeyle dans edip TikTok videosu çekerken son nefeslerini aldığının farkında olmayan genç kızın görüntüleri adeta dehşet yarattı.

Olay iki gün önce Atlanta'da bir otel odasında gerçekleşti. Cinayetten saniyeler önce TikTok videosu çeken 16 yaşındaki talihsiz genç kız ise başına geleceklerin farkında olmadan müzik eşliğinde dans ediyordu...

Kalecia Williams adındaki genç kız odasında neşeyle dans ederken bir yandan da bu anları çektiği TikTok videosunda paylaşıyordu. Olay anının videosunda son saniyelerde odaya giren bir kişinin silueti belirdi.

Kalecia tam o anda korkuyla irkildi ve video sona erdi. Genç kız odaya giren silahlı saldırgan tarafından vurularak oracıkta hayatını kaybetti.

Atlanta Polis Teşkilatı'ndan yetkililer yaptıkları takip sonucu kurbanla aynı yaştaki erkek katili kıskıvrak yakaladı.

Kurbanın annesi April Smith ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada kızının ölümüyle ilgili şüpheli ve açıklanamayan detaylar bulunduğunu ve olayın birden fazla faili olduğuna inandıklarını aktardı.

Polis olayla ilgili soruşturmasına ve görgü tanıklarının ifadelerini almaya devam ediyor.  

Son Güncelleme: 28.01.2021 12:36:09
ETİKETLERtiktok