UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'BURADA BİR ŞEY Mİ OLDU' DİYE SORUP GAZETECİLERE MEYVE UZATTI

İstanbul Esenyurt'ta birlikte alkol aldığı arkadaşını bıçaklayan şüpheli kendisini daireye kilitledi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı., Kapıyı açmayan şüpheli pencereden dışarı bakarken kendisini görüntüleyen kameraları görünce "Burada bir şey mi oldu?" soru sorup meyve uzattı. . Çilingirle kapının açılması üzerine şüpheli gözaltına alındı.

'BURADA BİR ŞEY Mİ OLDU' DİYE SORUP GAZETECİLERE MEYVE UZATTI

İddiaya göre kimliği belirsiz bir kişi, birlikte alkol aldığı arkadaşını bıçakla yaraladı. Yaralanan Türkmenistan uyruklu Murat Bazarov kendisini dışarıya attı. Şüpheli ise kapıyı kapatarak kendisini içeriye kilitledi. Yaralıyı görenler durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Bazarov ambulansla özel bir hastaneye kaldırılırken, polisler içerideki şüpheliyi dışarı çıkarmaya çalıştı.

"BURADA BİR ŞEY Mİ OLDU?"

Kapıyı açmayan şüpheli pencereden dışarı bakarken kendisini görüntüleyen kameraları görünce "Burada bir şey mi oldu?" soru sordu. Bir süre içeri giden şüpheli daha sonra elinde meyvelerle pencereye gelerek kendisini görüntüleyen gazetecilere meyve uzattı. Olay yerine çilingir gelmesi üzerine içeride kilitli olan şüpheli polis tarafından dışarıya çıkartıldı. Alkollü olan kimliği belirsiz şüpheli gözaltına alındı.

Son Güncelleme: 29.01.2021 15:35:48
ETİKETLERgazete