UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖNCE HUSUMETLİSİNİ VE BİR KADINI, SONRA KENDİNİ VURDU!

Bursa’da, husumetlisi İsmail Ağmaz'a kurşun yağdıran ve tesadüfen bir başka iş yeri sahibi Meral Akçay'ı da yaralayan Yakup Akpınar (42) daha sonra kaçtı. Kısa süre sonra firarinin yeri tespit edildi. Kendisini yakalamaya gelen polislere teslim olmak istemeyince, belindeki silahı göğsüne doğrultarak ateş etti. Polislerin ikna çabalarının sonuçsuz kaldığı Yakup Akpınar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ÖNCE HUSUMETLİSİNİ VE BİR KADINI, SONRA KENDİNİ VURDU!

Olay, geçen Perşembe günü 15.30 sıralarında Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yakup Akpınar, elektrik dükkanı olan İsmail Ağmaz’a bilinmeyen bir nedenle husumet beslemeye başladı. Akpınar, olay günü husumetlisinin iş yerine giderek Ağmaz'ın gelmesini bekledi. Yakup Akpınar, kısa süre sonra iş yerinin önüne gelen Ağmaz'a, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak 3 el ateş etti.

Mermilerden ikisi Ağmaz'a, biri ise aynı yerde iş yeri bulunan Meral Akçay’a isabet etti. Ağmaz ve Akçay yaralanırken, Yakup Akpınar ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından 2 yaralı, Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Son Güncelleme: 31.01.2021 15:58:06
ETİKETLERSALDIRI  İNTİHAR