UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AİLELERDEN VAHŞETİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRECEK İDDİA!

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde yan yana cansız bedenleri bulunan 4 gencin ölümüyle ilgili soruşturmada, jandarma ailelerin ifadelerine başvurdu. Kuzenler Ümit-Serkan Zangal'ın dedesi Ali Zangal, 4 genci definecilerin öldürmüş olabileceğini belirtti.

AİLELERDEN VAHŞETİN SEYRİNİ DEĞİŞTİRECEK İDDİA!

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 3'ü başlarından vurularak öldürülmüş 4 gencin cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Ailelerin ifade verdiği sır ölümlerde Kuzenler Ümit-Serkan Zangal'ın dedesi Ali Zangal, "Akşam, bize taziye ziyaretine gelen dostlarımızdan, o bölgede define arayan kişiler olduğunu öğrendik. Bir şey gördükleri için torunlarımı öldürülmüş olabilirler" dedi.

ANNE ZENGİN: HUSUMETLİ OLDUĞU BİRİLERİ YOK

İfade verme işleminin ardından yakınlarıyla birlikte Akçeşme mevkisindeki olay yerine gelen Muharrem Zengin'in annesi Birgül Zengin, "Bu nasıl bir şey, ne olmuş anlamadım. Beni aradı o gün; 'Anne köye geleceğim' dedi. Asker geçirecekler diye bütün gün bayrak aradı. 'Arkadaşlar gelecek Alaşehir'den, köyde kalalım' dedi.'Kalın annem' dedim. Ne bileyim ben böyle olacağını. Kim geldi, nasıl oldu? Liseden beri arkadaş, can ciğer bu gençler. Benim oğlum onlarda kalır, onlar bizde kalırdı. Biri mi yaptı, kendileri mi yaptı? Bunlar kendilerine bir şamar, bir tokat vurmaz ki. Kıyamazlar. Bir lirası olsa paylaşır bunlar. Bunlar melek. Hiç husumetli olduğu birileri yok. Herkese yardım eder" dedi.Tüfeğin kendilerine ait olduğunu kaydeden anne Zengin, "Sergi zamanı üzüm beklerken yanlarında bulunduruyorlardı. Bu sene, sergide bir kez havaya ateş etmişlerdi. Başka da hiç kullanılmadı" diye konuştu.

"TORUNLARIMI DEFİNECİLER ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR"

Kuzenler Ümit-Serkan Zangal'ın dedesi Ali Zangal, "Torunlarım bir arkadaşlarını askere uğurlamak için Ahmetli'ye gitmişti. Asker uğurlaması sonrası ava gitmişler. Sonrasında ölü bulundukları haberini aldık. Akşam, bize taziye ziyaretine gelen dostlarımızdan, o bölgede define arayan kişiler olduğunu öğrendik. Bir şey gördükleri için torunlarımı öldürülmüş olabilirler. Jandarma, soruşturmayı yürütüyor. Biz de neler yaşandığını bilmiyoruz. Çaresiz bekliyoruz" dedi.

"OLAYIN CİNAYET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Elektronik eşya tamircisi Serkan Zangal'ın 10 yıldır yanında çalıştığı Yasin Evren ise, "Hayalleri olan bir çocuktu. Böyle taşkınlık yapacak biri değildi. Olayın cinayet olduğunu düşünüyorum. Onun tek başına yapabileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum" dedi.Berber Neşet Dalgın'ı en son gören kişilerden biri olan Yasin Evren, "Evimize geldi. Oğlumun ve benim tıraşımızı yaptı. Saat 18.30'da yanımızdan ayrıldı. Giderken de, 'Ağabey doğum günüm var. Sen de gel' diyerek, davet etti. Geleceğimi söyledim. Sevine sevine gitti. Sonrasında ise bu acı haberi aldık" diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 2.02.2021 20:45:53
ETİKETLERMANİSA  CİNAYET