UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERVE BOLUĞUR İLE ENES BATUR'UN SOHBETİ OLAY OLDU

Sosyal medya fenomeni Enes Batur'un Youtube kanalına konuk olan oyuncu Merve Boluğur, cinsellikle ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı. Boluğur, "İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli" dedi.

MERVE BOLUĞUR İLE  ENES BATUR'UN  SOHBETİ OLAY OLDU

Oyunculuk kariyerine ara verdikten sonra Youtube kanalı açıp, sosyal medya işlerine soyunan Merve Boluğur, fenomen Enes Batur'un programına konuk oldu. Cinsellik, ilişkiler ve aldatma konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunan oyuncu, sosyal medyada gündem yarattı.

"ALDATTIM, PİŞMAN DEĞİLİM"

Teklifleri oyunculuk yapmayı tercih etmediği için reddettiğini belirten Boluğur, medyatik olmayan bir kişiden hoşlandığını itiraf etti. Bir ilişkisinde karşı tarafından ayrılmayı istememesi üzerine aldattığını kaydeden oyuncu, 'Aldattım ama aldatıldım da. Pişman değilim." dedi.

"İLK GÜN ERKEK FİLM İZLEMEZ, CİNSELLİK İSTER"

Açıklamalarında cinselliğe de yer veren Merve Boluğur, sözlerine şöyle devam etti: "İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek 1 aydan önce eve girmemeli. Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın.” 

Son Güncelleme: 4.02.2021 22:04:40
ETİKETLERMERVE BOLUĞUR  ENES BATUR