UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GONCA VUSLATERİ'NİN "HAKAN" İSYANI!

Hakan Altun’la sürpriz aşkı kısa süren Gonca Vuslateri önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Ünlü oyuncu özel hayatını soran muhabirlere “Bir tutturdunuz Hakan da Hakan. Geçmiş olsun diyen yok, sevgili babacığım kalp krizi geçirdi” diye sitem etti.

GONCA VUSLATERİ'NİN "HAKAN" İSYANI!

Gonca Vuslateri önceki akşam Cihangir’de objektife takıldı. Köpeğini yürüyüşe çıkaran ünlü oyuncu, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Hakan Altun’la sürpriz aşkı çabuk biten Vuslateri özel hayatıyla ilgili soru soran muhabirlere sitem etti.

Babasının kalp krizi geçirdiğini açıklayan ünlü oyuncu “Bir tutturdunuz Hakan da Hakan, geçmiş olsun diyen yok. Sevgili babacığım kalp krizi geçirdi, kimse sormadı. Varsa yoksa Hakan, hayatta daha önemli şeyler var” diye konuştu. Babasının sağlık durumu hakkında bilgi de veren Vuslateri, “Babacığıma iki tane stent takıldı. Çok şükür şimdi çok iyi, Allah bize bağışladı” dedi.

Altın küpe ve kolye takan Gonca Vuslateri, muhabirlerin “Siz altın sevmez, takmazdınız” sözlerine “Çok kıymetli bir arkadaşım hediye etti, takmazlık olmaz. Zaten altın fiyatları da düştü” diye karşılık verdi.

Aşk yaşadıkları 2020 yılının son haftalarında sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan oyuncu Gonca Vuslateri ile şarkıcı Hakan Altun’un ilişkisi kısa sürdü. Evlilik dedikodularıyla gündeme gelen çift sürpriz bir şekilde ayrıldı.


Son Güncelleme: 8.02.2021 08:42:03
ETİKETLERGONCA VUSLATERİ  HAKAN ALTUN