UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RUS KADINA, ÖNÜNE ÇIKAN İKİ ERKEK KABUSU YAŞATTI...

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde dağ yolunda yürüyüşe çıkan doğa tutkunu Rus turist, hayatının şokunu yaşadı. İki şehir eşkıyası, güpegündüz genç kadını silahla tehdit ederek telefonunu gasbetti. Şüpheliler olay yerinden kaçarken Rus turist çevreki bir işletmeye girerek yardım istedi. Polis, şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.

RUS KADINA, ÖNÜNE ÇIKAN İKİ ERKEK KABUSU YAŞATTI...

Bugün sabah 11.00 sıralarında Konyaltı ilçesi Altınyaka Yolu üzerinde doğa yürüyüşü için tek başına dağ yoluna çıkan Rus turist Oolesia Fedarova'nın (35) yanına kimliği belirsiz bir erkek gelerek cep telefonunu vermesini istedi.

Fedarova'nın talebini geri çevirmesi üzerine şüpheli şahıs, hemen yakın mesafedeki otomobilde bekleyen arkadaşını işaret etti.

Araçtaki şüpheli ise iddiaya göre belindeki silahı Fedaravo'ya gösterdi.

Neye uğradığını şaşıran Fedarova, cep telefonunu şüpheliye vermek zorunda kaldı.

Telefonu alan 2 şüpheli otomobille olay yerinden kaçtı. Hayatının şokunu yaşayan Rus turist, yakınlardaki bir işletmeye gelerek iş yeri çalışanlarıyla durumu paylaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Öte yandan Rus turisti gasp edenlerin bulunduğu şüpheli beyaz araç, güvenlik kameralarına yansıdı.

Ekipler güvenlik kameralarından tespit ettiği aracı bulmak için çalışma başlatırken, Fedarova ise ifade için polis merkezine götürüldü.

Son Güncelleme: 8.02.2021 14:45:11
ETİKETLERrus  kadın  dehşet  dağ  yol