UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

REBEL WİLSON 30 KİLO VERDİ

'Pitch Perfect', 'Bridesmaids' ve 'Jojo Rabbit' gibi filmlerle tanınan oyuncu Rebel Wilson, 30 kilo verdi. 2020'yi 'Sağlık Yılı' ilan eden ve bu süreçte 30 kilo veren Wilson, son halini sosyal medya hesabından paylaştı.

REBEL WİLSON 30 KİLO VERDİ

Geçtiğimiz yıl ocak ayından beri verdiği kilolarla gündemde olan oyuncu Rebel Wilson, değişimini Instagram hesabından gözler önüne sermeye devam ediyor.

"İŞE GERİ DÖNDÜM"

Oyuncu, paylaşımında işe geri döndüğünü ve Los Angeles'ta olduğunu belirtti.

40 yaşındaki Rebel Wilson'ın yayınladığı fotoğraflar, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Son bir yıldır verdiği kilolarla gündemde olan Rebel Wilson, geçtiğimiz aylarda bu süreçteki mücadelesi ve özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatmıştı.

Instagram üzerinden hayranlarının sorularını yanıtlayan Wilson, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı Jacob Blush ile ilişkisi hakkında da konuşmuştu.

Oyuncu, "Onunla flört etmeye kilo vermeden önce başladım" demişti.

Rebel Wilson, "Hanımlar, bu da size gösteriyor ki sevgiliniz olması için belli bir beden ölçüsünde olmanız şart değil" diyerek, hemcinslerine seslenmişti.

Blush'ın özel hayatını gizli tutmaya özen gösterdiğini de belirten Wilson, sevgilisiyle ilgili fazla detay vermek istemediğini söylemişti.

"AMACIM ZAYIF OLMAK DEĞİLDİ"

Oyuncu, 'Sağlık Yılı' olarak adlandırdığı kilo verme süreciyle ilgili, "Amacım asla zayıf olmak değildi. Bir kilo hedefi koydum, çünkü somut bir şeye ihtiyacım vardı" demişti.

"BUNU YAPTIĞIM İÇİN GURUR DUYUYORUM"

Kilo verdiği için mutlu olduğunu belirten Rebel Wilson, "Kendimle ilgili gurur duyduğum şey bunu yapmış olmak" ifadelerini kullanmıştı.

Son Güncelleme: 9.02.2021 21:01:19
ETİKETLERRebel Wilson  Kilo