UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET ŞENER'DEN YENİ HAMLE!

İş insanı Cenk Küpeli’den boşanmasının ardından magazin gündeminden düşmeyen eski manken Demet Şener, önceki gün kızıyla beraber Bebek'te objektiflere takıldı.

DEMET ŞENER'DEN YENİ HAMLE!

Milliyet’in haberine göre; Eski eşi Cenk Küpeli’nin aracını boşandıktan sonra da kullanmaya devam eden Demet Şener, “Artık o arabayı kullanmıyorum. Şirket aracım var, onu kullanıyorum” dedi.

Geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada "Artık bu cipi kullanmayacağım" diyen 43 yaşındaki eski mankenin, kiralık bir araç tercih etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Boşanmasının ardından hayatında değişiklik olmadığını ifade eden Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın kendisine kullanmak için bir ev verdiği dedikodularını, “Böyle bir teklifte bulunmadı. Doğru olan bir haber değil” sözleriyle yalanladı.

İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza hakkında çıkan ayrılık haberlerinin hatırlatılması üzerine, “Kusura bakmayın ama ben o kişi hakkında konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Demet Şener, Cenk Küpeli ile boşanmaları hakkında," Altında bir şey aramaya gerek yok, söyledik. Evliliğimiz o noktada tıkandı ve geleceğe yönelik böyle bir karar aldık. Beraber oturduk gayet güzel konuştuk. Kavgamız bir şeyimiz yok. Her zaman bizi yan yana görebilirsiniz. Başka söyleyecek bir şey yok” dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2021 08:25:11
ETİKETLERdemet şener