UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KARLI HAVADA DENİZE GİRDİLER! BURASI İSTANBUL SARAYBURNU...

İstanbul'da, sabah saatlerinde karla karışık yağmur başladı. Sarayburnu Sahili'nde bir grup arkadaş ise soğuk havaya aldırmayıp denize atladı. 0 derecede denize girenler, "Hiç üşümüyoruz. Pazar günü kar yağacak diyorlar. O gün de geleceğiz" ifadelerini kullandı.

KARLI HAVADA DENİZE GİRDİLER! BURASI İSTANBUL SARAYBURNU...

İstanbul'da bu sabah saatlerinden itibaren soğuk hava etkili oluyor. Kar yağışı da bazı noktalarda etkili olurken, Sarayburnu Sahili'nde kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 arkadaş, tüm olumsuz hava koşullarına rağmen yürüyüş yaptı, denize girdi.

Denizde yüzen grup, kendilerini daha sağlıklı ve zinde hissettiklerini, havaya bakmaksızın her hafta mutlaka yüzdüklerini belirtti. Yaşları 50 ile 65 arasında değişen arkadaşlar, kar yağarsa yeniden yüzmeye geleceklerini söyledi.

"KAR YAĞINCA DAHA GÜZEL OLACAK"

54 yaşındaki Murat Canti, "Yazın herkes yüzer. Önemli olan bu havalarda da vücudu dinç tutmak, yüzebilmek. Sağlığımızı buna borçluyuz. Vücudumuzu alıştırdık senelerce. Suda şifa var. Hiç hasta olmuyoruz. 50 yıldır giren var aramızda. Pazar gününü bekliyoruz kar yağacak diyorlar. O zaman da hep beraber geleceğiz. Kar yağdığında daha güzel olacak" dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2021 11:12:07
ETİKETLERistanbul  deniz  kar