UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖĞRETMENLER NE ZAMAN AŞILANACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk “öğretmenler ne zaman aşı olur?” sorusunu yanıtladı. 2020-2021 eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında Gödekli Köyü’nde yüz yüze eğitimi başlatan Bakan Selçuk son dakika açıklamasında bulundu. Peki, öğretmenler ne zaman aşılanacak?

ÖĞRETMENLER NE ZAMAN AŞILANACAK?

Köy okulların yüz yüze eğitimin başlaması ve 1 Mart’ta da ilkokulların tamamı ile lise son sınıfta yüz yüze eğitimin başlayacak olması nedeniyle henüz aşılanmayan öğretmenlerin ne zaman aşı olacakları merak konusu olmuştu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün Gödekli Köyü’nde yüz yüze eğitimin başladığı bir köy okuluna giderek ikinci dönemin başlangıcında önemli açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalardan biri de öğretmenlerin aşılanmasıyla ilgili süreç oldu.

ÖĞRETMENLER NE ZAMAN AŞILANACAK? BAKAN SELÇUK AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yaptığı son dakika açıklamasında yer alan bilgilere göre öğretmenler Şubat ayı sonunda aşılanmaya başlanacak.

Okulların açılışı için önemli konulardan birinin de öğretmenlerin aşısı olduğunu ifade eden Selçuk, "Hepiniz gibi bizim de bu tedbirler içinde son derece önemli bulduğumuz bir konu da öğretmenlerimize aşı uygulaması. Yüz yüze eğitime giren öğretmenler ön sırada olmak üzere listeler Sağlık Bakanlığına iletildi. Bu listeler randevu sistemine işlenmeye başlandı. Şubat'ın son haftası öğretmenlerimizin ilk doz aşılarının yapılmasına başlanacak" dedi.

Son Güncelleme: 15.02.2021 16:43:22
ETİKETLERbakan selçu  aşı  öğretmen