UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜÇ ÇOCUĞUNU ÇIRILÇIPLAK SOYUP ORMANA ATTI!

Rusya'da yasak ilişki yaşayan 33 yaşındaki Natalia Vazina, günah içinde yaşamaktan utandığını söyleyerek -15 derecede üç çocuğunu tamamen soyup ormana attı. Hakkında soruşturma açılan annenin, cinayete teşebbüsten yargılanacağı belirtildi.

ÜÇ ÇOCUĞUNU ÇIRILÇIPLAK SOYUP ORMANA ATTI!

Rus milyarder Ilya Klyuev'in sevgilisi 33 yaşındaki Natalia Vazina, günah içinde yaşamaktan utandığını söyleyerek biri henüz 11 aylık olan üç çocuğunu tamamen soyup -15 derece soğukta ormana attı. Üç çocuğu ormanda bulan bir kadın, durumu hemen polis ekiplerine ihbar etti. Hastaneye kaldırılan çocuklardan 10 yaşında olan Lura, komaya girdi.

İLİŞKİSİNİN GÜNAH OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞ

Natalia ile ilişki yaşamaya başlayan milyarder, eşinden boşanamayınca ona ve üç çocuğuna lüks bir daire tuttu. İddiaya göre ilişkisinden sonra dine yönelen Natalia, yaşadığı ilişkinin günah olduğunun farkına varmış ve bu durumdan dolayı çocuklarını soğuk havada ormana atmış. Hakkında öldürmeye teşebbüs suçlaması ile dava açılan Natalia, ruh sağlığı muayenesinden geçecek.

RUS MİLYARDER ÇOCUKLARIN VELAYETİNİ ALACAK

Çocukların terk edildiği yerde annenin turuncu aracını bulan polis ekipleri, donma kaynaklı ayak ve bacaklarında hasar oluşan Natalia'yıhastaneye sevk etti. Yaşanılan olaydan sonra Rus milyarder, üç çocuğunun velayetini almayı talep etti.

Son Güncelleme: 16.02.2021 12:12:58
ETİKETLERrusya  günah  çocuk  kadın