UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

IŞIN KARACA: KANDIRDILAR!

Işın Karaca, anneannesi Keziban Cansızoğlu’nu Alzheimer hastalığından kaybetti. Karaca, mirastan men edildiğini öğrenince soluğu mahkemede aldığı iddia edilmiş. Karaca, UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Hayatın İçinden” programına canlı bağlantı yaparak içini döktü.

IŞIN KARACA: KANDIRDILAR!

Işın Karaca şu sözleri kullandı;

“Anneannemi çok güzel kandırdılar. Bakacağız diyerek imza attırdılar ve tüm mal varlığını üstlerine aldılar. Anneannem hata yaptığını anlayınca anneme. “Ben bir hata yaptım. Ne yapmam lazım” diyerek ağlayarak anlattı. Hala devam eden bir dava var. Annem devam edecek bu davaya. Annemin öz ve öz ablasının çocukları yaptı bunu. Teyzem de rahmetli. Anne ve babaları vefat edince anneannelerini soymaya gitmişler.

Annem, anneannem ve dedemi pamuklara sararak baktı. İkisi de Alzheimer hastasıydı. İkisi de sonunda nefes almayı unuttu. Çok zor bir hastalık. Annem bir taraftan kanser hastalığıyla mücadele ediyordu. Pandemi var biz gidemiyoruz. Kıbrıs kapalı. Cenazeye online katılıyoruz. Men edilme haberi uydurmasyon bir haber. Keşke men edilsem şu anda. Bildiğin film senaryosu. Bilinçli olarak, kadının mallarını almak için yaptıkları acayip bir iş, film olur. En çok kanımıza dokunan, anneannemi toprağa verdik 20 saat bile geçmeden muhtarı aradılar, ‘eve gireceğiz bizim yanımızda birinin olması gerekiyor gelir misiniz?’ dediler muhtara. Anneannem öleli daha 24 saat dolmamış ama evi teslim almak istiyorlar. Nurlar içinde uyusun ama anneme söylediği şu ‘iki elim yakanda olur eğer o malların hakkını almazsan’. Tabiiki mahkeme hala sürüyor.”

HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 17.02.2021 11:33:15
ETİKETLERışın karaca